Видавництво пропонує:

  • повний спектр поліграфічних послуг
  • офсетний кольоровий друк
  • коректура та редакторська правка
  • друк листівок, запрошень, візиток
  • виготовлення брошур, методичнок, посібників
  • сайт видавництва «Ґражда»

вівторок, 27 листопада 2007 р.

ПОЛЯК С. С., ТРІФАН О. М.: ВОЛЕЙБОЛ ЗАКАРПАТТЯ

Поляк С. С., Тріфан О. М. П 54
Волейбол Закарпаття /Вступне слово Зареви І. І., Ващука Ф. Г. – Ужгород: Ґражда, 2007. – 184 с.: іл.

ISBN 966-7112-54-8
Вартість: 30 грн.

Автори книги ставили собі за мету з’ясувати, звідки взявся волейбол, хто, коли і як почав його грати на Закарпатті, висвітлити етапи розвитку, а також показати здобутки закарпатських волейболістів.

Книга присвячується успіхам Закарпаття у волейбольному житті, які проявилися у виступах команд Закарпатської області в дитячій, студентській, аматорській та професійній лігах України.

У минулому році громадськість нашої області святкувала 60-річчя від дня першої офіційної першості з волейболу Закарпаття. В цьому році волейбол на Закарпатті вийшов на найвищий ступінь — команда „Закарпаття-ЗакДУ” виборола право в наступному сезоні виступати в суперлізі України. Нелегко йшло Закарпаття до цього видатного успіху. Адже до цього часу найвищим спортивним досягненням волейболістів Закарпаття було зайняте ними VІІ місце на Першій Спартакіаді УРСР в далекому 1956 році. Тільки в цьому році чоловіча збірна з волейболу зно¬ву потрапила в чвертьфінал України. Знадобився, як бачимо, 51 рік для повторення найвищого свого досягнення.

Сподіваємося, пропоноване видання сприятиме не лише популяризації волейболу в нашому краї, але і його поступальному розвитку.
Федерація волейболу Закарпаття висловлює свою щиру подяку: ТОВ «ХІПП-УЖГОРОД», управлінню у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації, а також ТОВ КБ «КООПІНВЕСТБАНК» за сприяння у виданні книги.

ББК 75.3+75.4(4УКР)

Немає коментарів: